Horváth Klíma Kaposvár
KezdőlapKlíma otthonábaIpari klímákKapcsolatWebshopReferenciáink

Rólunk írták

Tudjuk, mennyire kényes kérdés, hogy kit enged be lakásába, irodájába, kire bízhatja egy ilyen, nem kis összegbe kerülő beruházását. Fontos, hogy a berendezés telepítője a szerelés után is elérhető legyen, gyorsan, rugalmasan reagáljon a használat során esetlegesen felmerülő problémákra. Mi arra törekszünk, hogy megrendelőink 100%-ban elégedettek legyenek munkánkkal.

Tekintse meg, hogy ügyfeleink mit írtak rólunk,

"Miután végeztek, észre sem lehetett venni, hogy lakásunkban szerelők dolgoztak, olyan rendet hagytak maguk után."

"Tapasztalataink alapján bátran ajánlom, mert munkáját megelégedettségünkre határidőre, kiváló minőségben végezte."

"Nagyon jó választás volt a vállalkozás. Udvarias, szakszerű és kitűnő szolgáltatásban részesültünk! Bárcsak minden cég így működne!"

  • Varjas Péter, Kaposvár

"Horváth Sándor klímaszerelőt kerestem meg lakásom klimatizálása miatt. Időpontegyeztetés és modellválasztás után a megbeszélt időpontban megérkezett és gyorsan, precízen rombolásmentesen felszerelték a klímaberendezéseket. A karbantartások miatt is mindig időpontban érkezik és minden hibát elhárít ha akad. Csak ajánlani tudom."

"Javítás és karbantartás során ügyelt a tisztaságra, rendelkezik ISO tanusítvánnyal, azokat maradéktalanul betartotta. Az elmúlt időszak alatt szerzett tapasztalataink alapján ajánljuk, munkáját kiváló minőségbe, a megegyezett határidőre elvégezte."

"A munkát határidőre, kiváló minőségben végezte el, cégünk megelégedésére."

"A szerelő elérhető, megbeszélt időpontban megjelent, munkájával elégedett vagyok. Személye barátságos. Tisztaságot hagy a szerelés után."

"Azért választottuk Őt, mert a családban évekkel ezelőtt már végzett munkákat és azzal teljes mértékben elégedettek voltak."